BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 19 August 2011

urgents news to my folllower !

korgg! i da tuka link blogspot i..
do follow the new one ok ? :D
http://wildchildfairytale.blogspot.com/

Saturday, 13 August 2011

OPS ! PEREMPUAN TA SEDAR DIRI

facebook nye :
lala key

NAMPAK LAWA KAKA :D...TPI PERAMPAS..HAHA
PASTU SYOK SENDRI LAK TU 
DRESS UP SIMPLE..ANGLE GMBR DA SMART..TPI NAPE ADE JERAWAT TU KAK ?
TA CUCI MUKA KEA ? HAHAHA
ERR APAKAH INI ? TERINGIN NAK JADI MODEL TA LAYAK KEA AKAK?
HAHAHAHA..KAKI AYAM JEA?
PASNI AKK JADI MODEL BOGEL LAK TAU
MOTIF PKAI BJU KURUNG SBB NK KAVER AIB 
KAK,,PAIP RUMAH AKK OKE TA ?
CEK BAIK2 CIAN RMBUT TU,,
DA NMPK BERKARAT SBB PAIP RUMAH AKK KUA AIR KARAT
ERR JP ? MOTIF BERPOSING SEPERTI INI SBB ? NK MEMELACUR DRI ? HAHA
KAK..DA BUTA KEA? SMPAI MASUK BANGUNAN PKAI CERMIN MATA GELAP?
HAHAHA..SAT G ADEK SEDEKAH RM 1 NK ? HAHAHA

STORY START :
KAKA NIE TERHEGEH2 KAT ABG AKU..ADE LA ABG AKU DRI KECIK NIE..ABG AKU TU KALAU ADE STORY MESTI CITER KAT AKU..TPI DLM BWK2 STORY ABG AKU XPNH UN ABG AKU CKP PASL MINAH NI? ADAKH MINAH INI LAYAK UTK ABG AKU ? OF COURSE TA SBB AWAL2 DA LA PEREMPAS..KURANG AJA NGAN ADEK BF DIA LA KONON NYE,CHOYY..BERASAL DARI SINGAPORE..TPI BERGAMBAR KAT MALAYSIA?TINGGAL LAK KAT MALAYSIA TPI DIA KATE
 EWWW?BAJET BGUS JEA :D..HAHA..KALAU PIKIR MALAYSIA LOSER SANGAD..
JGN LA KACAU KONEK ORG MALAYSIA..MAIN LA KONEK ORG AFRIKA
HAHAHA
BALIK LA SINGAPORE..TA PAYAH MENYEMAK KAT CHOW KIT MALAYSIA
HAHAHA...
APE LA.MAK KEPADA BITCHES DOE POMPUAN NIE :D
TA SABA NK JUMPE DIA NT FACE TO FACE <3
HAHAHA..
DIA DA TA BLAS DA..NAPE KAK? DA PENAD?
CKP AKU BUDAK2..TPI DIA LAK =.=
LAYAN GAK BUDAK2
HARAP JEA DA BESAR TPI GIGI TA CKUP TUMBUH..
EWW GELI KAT PANTAT BUSUK MCM DIA 
WEKK..
END OF THE STORY OF MOTHER OF ALL  BITCHES :D







Friday, 5 August 2011

SI BUTA & ERIC (KLSENTRAL)

its was my 1st time blek from hostel  ke rumah
mcm biase aku kne naik lrt..
mule2 my mom ckp..
dia nk dtg amik i..
last2 dia xpat dtg..
dia suruh g kl sentral..
dengan panas2 pon aku jalan la g kl sentral.
naik tren la :D.hahaha
then smpai sane...aku amik duet from my mom..
dia kate dia xley anta smpai kat umh..
aku tggu la kat tmpt bas sebelah ngan tempat isi minyak tu.
tggu tggu tggu..
then ade laki ni dtg..bdan sasa..muke lacak arhh..tpi 1 jea kelemahan dia..
dia ta ley nmpk (buta)
tibe2 dia mcm 
"excuse me, boleh tlg saya ta?"
aku pelik..dia tnye baek2 tpi npe xnk menyahut pon..rmai orang kat sane..tpi xde sorg pon nyahut tdi
aku pon mcm (..) " ape die"
then he says like " kalau ade bas u71 bgtau saye boleh?saye xle nmpk"
aku pon mcm (...) "boleh"
sementare tu aku nmpk bas aku lalu tpi bas dia ta smpai lagi
soo aku bia kan bas aku pergi..
sementare tu aku borak2 la dia..mcm mne perasaan biler jadi mcm tu.
penah sesat ke x..somethg like that..
tpi aku mcm proud ngan dia sbb dia still ade semangat nak hidup
then bpe jam pastu bas dia dtg..aku pon bg dia pgg bahu aku..
pastu aku bawak dia smpai kat pintu bas..
then dia ckp "terima kasih kat aku sbb sllunye xde org pon dtg tlg dia"
then dia naik bas..
snanye ape yang aku pikirkan nie.
actually aku ta dpt bayangkan kalau aku kat tempat dia mcm mne ..
hope kepda si buta yang aku ta tau name dia ape..
HOPE KITE JUMPE LAGI PASNI,PASTU KEEP GOING IN YOUR LIFE AND NEVER GIVE UP 

Saturday, 30 July 2011

wa tarak gentar same lu berdue ! PART II KWN MAKAN KAWAN SBB DUIT !

hahahahaha
kelakar blog kau..
suke aku :D
makin terharu cerita ni meyhh ! XD bhahahahahhahahahaha
weiii..baru buad blog semate2 nk kutuk aku kea weiii???
HAHAHAHHAHA
WEII..
WA TUMBUK LAKI SMPAI BERDARAH.SMPAI MASUK BALAI SMPAI AKU TERPAKSE PINDAH SKOLA KAU..
NAPE PERLU AKU TA GENTAR NK TUMBUK KAW PULAK?
KAU DAHLA POMPUAN.
JAUH BEZA KALAU GADO NGAN LAKI..
DLU PON KAU NK GADO NGAN MEMBE AKU POMPUAN SMPAI SUROH AKU BERTEMAN
CHOYY..ADE BRAN KEA ?
TARAK HAL LA WEI :D

Wednesday, 27 July 2011

KAWAN MAKAN KAWAN SEBAB DUIT

KORG NK TAU ! ERIC KECEWA GILER NGAN MAKHLUK NI
KECEWA SANGAD NGAN DORG ! 
KWN MKN KWN SBB DUIT 
SIAL TA ?
HAHAHAHA
NK TAU CITER ? ALKISAHNYE :D
MAAFKAN AKU AIBKAN KAU..TPI PERBUATAN KAU MMG TERKUTUK!
start dari seorang kwn..yang sangad rapat,dimne problem semua aku cite kat dia la..kwn yang buad aku berubah selamanye !
name dia NAZIRAH MAT SHUKOR !
and IRA YURISYA..
hahahaha..
 mule2 aku dengar rintihan seorg adek angkat(ira) kpd kwn baek (nazie).then biler da semakin rapat ade la hasad dengki tu.then hubungan adik angkat and kaka angkat terputus kerana aku..aku da ta bertegur ngan kwn baik aku..sbb ntah..then adek dia pulak ( ira) merapatkan diri dengan aku..then mcm2 la..dia mintak bear besar la..aku mcm (...) ape kene la... then mlm smlm aku gado ngan adek dia..then pompuan tu melampau.dia tolak aku..mcm puki jea..ingat dia junior aku xboleh balas balik.aku mls nk gado sbb BUKAN JENIS AKU NK GADOE NGAN JUNIOR.then dlm diam rupenye2 ade la eric dengar kannn...ade la...budak tu mmg plan  ngan adek dia suro pau eric bende2 mcm2 sbb eric byk duit.hahaha sial giler la...! aku pulak mati2 percyekan dorg.upe2nye dorg game kan persaan eric demi duit ! hahahaha
mcm ni kawan?
aku boleh kate..
pergi bla la kawan duitan! kau ingat aku xley game korg alek ?
tggu jea la..
start mlm ni aku game korg 


Tuesday, 12 July 2011

PLKN'S SUPRISE !

oke this is about my PLKN applications..
guess what?
in my school now
soal PLKN are HOT !
everybody cheering for the unapplied !
in this morning.
i try to check it out by my own
and
tahniah ! i dont get my PLKN dude :D.
so its mean that i going to spend my time on switzerland :)
ouh swiss personato
wait for me ya !

Monday, 11 July 2011

bye2 facebooker's and blogger's

sorry korgg..
nmpknye smpai disini saje la kite nmpaknye
eric kne balik asrama pulak 
huhu
eric sedeyh kne balik asrama kod.
kat sane rmai giler sluttty hater's..
eum xpe la..
korg wish me luck oke ?
WAIT FOR ME ANOTHER 2 WEEKS AUW !!
sygs korg

LMAO ! IM SO BORED !

honestly petang nie boring gile2.
and i was like
GOING CRAZY ON MY OWN HOUSE
then aku today just 
tengok tv,texting , tengok tv,main webcam with afiz ismail and myra edi,then tgk tv ,tgk tv and main game
HOW BORED THAT KINDA LIFE? 
mlm ni pulak blek serikandi..
aku mcm ta prepare lak nk balik sane..
mcm2 mslh akn berlaku kat sane
especially
THE HATER'S AND BACKSTABBERS
pastu guess what?
disebabkan boring sangad.
aku g bukak almari baju my mom and i and try pkai satu per satu and berposing depan cermin
HAHAHA
sumpah ta de keje :D

bye bye canadians :D

the actuall story is my bie da pindah ke canada.and only visit us sebulan sekali
damn im gonna miss him..
dahla today im balik to serikandi.
only mlm aje la..
bukan petang mcm budak2 laen
nk jadi lorats kejapp.
". bby , bie na grak da . jge driw lelok . krim clm at mama .oke.namao noty2 , janan curang2 aw . ingat aw yg  bie sygs an bby gle2 , bie cnte an bby . ily ily ily....ilysdm . muahx200.at pp bby . tc aw.tgu bie alek aw sygs,bye bye "
last mecej dia anta kat aku..farewell canadians :D

Sunday, 10 July 2011

Pencarian Remaja Online Popular

eric boring hari ni..soo eric join la PENCARIAN REMAJA ONLINE POPULAR..
for qualified eric kne bg pucx eric pastu kne ade 50 like kat picx eric bru dpt jadi antare top 50.
soo eric pon bertungkus lumus mencari vote tok eric enn..
last2 what happen is
eric menangg ! eric org ke 3 yg layak masuk kat anatre carta top 50 !
cool ta ? HAHAHA
eric ponn stop kejapp.esok smbung lago tok dptkn until top 5 lak pas ni

Saturday, 9 July 2011

a miracle night

start dari facebook ni aku and bie aku gadooo..pastu aku mara dia sbb kate aku ngan dia nk break da kat fb dia aku mcm WTF DUDE.AKU AND KO OKEY JEA..
then aku pon kate kat dia yg aku tau ape dia tulis kat facebook dia kat pompuan laen.
AND IM NOT STUPID.
then aku off phone..dia mcj2 aku.
dia kate xnk break ngan aku..
aku bia jea..
bia bia bia
pastu dia kate dia nak datang rumah aku..aku mcm (...)
tipu je tu...pastu aku tgk spongebob..dia call.dia kate kat masjid kota damansara..and i was like
WTF ! DIA REALLY COME !
DIA DTG NGAN NANA ,AKIRA AND KECIK !
then aku bwk dorg kat rumah aku..
its was the first time dhea jejak kaki kat rumah aku..1ST TIME !
and aku mcm (....)
then settle2..last2 ta ley settle kat rumah sbb kitorg gado tengking..
pastu ubah spot kat swimming pool.
last2 ouke.
then lepak2.
smpai pukul 2.30 pg kod bru dia balik..
and then dia anta mcj mcm ni 
". bby , bie da bukti anyg bie sygs n cnte an bby . bby ble lak ? "
haishh..sumpah
cinta ini "membunuhku"

Monday, 27 June 2011

luah ati eric




bubu ade kate kat eric pagi tadii...
dia kate kalau nk hubungan eric and dhea kekal lame ngan dia
and happy mcm dlu2
eric kne harungi rintangan2 mcm ni
actually bende ni da nk dekad 2 or 3 kali terjadi kat eric
eric ta phm nape ade jea yg jelez ngan hubungan eric and bubu..
urmm..
xpea la...
bubu da explain da kat eric
eric pun tnye kwn bubu
kwn bubu pon kate yg dia ni adek angkat bubu
sooo eric ta kesah sangad la
korgg,,tlg la berenti merosakkn hubungan eric ngan dia..
boleh ?

laki giler sex

kepada gurls kat luar sane
sila berhati2 ngan org macm ni
bhye tuu !!!
soo do ur job to block budak nii..
giler seks doe..
ewww
same2 BANTERAS LAKI GILER SEX YEA !

bestnyer baik2 ngan dia







25 june in time square :)
sweet momento 
thx mak jah cause amik gmbr kitorg even malu2 pon ;D
thx juge katt nana boncitt  and sape22 yg ade kat sane
syg korg ketat2 :)

cant you see im hugg him ? :(

bubu says : " . hm . if u da fed up nan pragai i . leave i. u lbeh trust an membe2 i driw bf u sndri .  its'oke , tdy i pat present dari you . tengs . "
start story from aku nak jumpe dia kat mid valley
its was my first time dtg mid valley
aku n iza ..
agak awkward jalan2 kat sni sbb xknl org.
pastu nseb baik ade nana..nana yg tlg bwk jumpe kawan2 dhea
aku mcm oke...
but..
mne buu??
lme aku tggu..
da nk 1 jam 1/2
pastu mama call..
mama call ckp aku yg dia nk amik aku
aku po (err)...aku xde tmbg balik time tu..honest xde.
pastu aku mcm...xthan sebak..
cry lagii..cry depan org rmai..sbb dia ta dtg..im only wanna see her..
then mase aku nk balik tu..tibe2 dhea call..dhea kate aku pukimak la
ape la..
aku ckp la kan " JGN NK PUKIMAK SANGAT LA KAN "
mne xnye..dhea dtg lmbt tau ta ?hrm..aku nangis nangis nangis smpai ta sedar dia lalu btl2 kat tepi aku..
smpai nana ckp " eric ! tu bubu ! " aku mcm..huh????
then dia lari..nana kejar dlu..baru aku ikot
then dia mcm nak blah..last2 aku keraskn diri aku tolak dhea kat palang manetah.
PASTU AKU PELOK DIA 
dia meronta2.last aku ttp peluk dhea..
kwn aku suruh aku lepaskn dia tpi aku bisik kat telinga kwn aku
"ko xnmpk kea aku pelok dia?"


Saturday, 25 June 2011

maaf aku ta ckup tabah




aku ta tau la nk ckp mcm mne..
aku da sllu sangad terkene mcm ni..
nape wei?
asal mcm ramai ta puas aty hubungan aku ngan dia ?
bukan aku ckp dorg ckp ta betul kea ape.
tapi ape slh aku nk kejar kebahagiaan aku?ape slh aku?
cbe cite la !!! 
aku xckup tabah tau !
tpi depan korg semua aku tabah !
aku cuba tabah di depan dia yg tercenta.
aku mmg takod hilang dhea
takod sangad..
jgn ingat aku senyum depan korg yg aku betol2 happy..
dlm ati korg ade pikir ?
aku terluke...
terluke sangad..
boleh ta bunuh aku?
supaya derita ni aku da xrse lgi ?
tolong bnuh aku..

bestnye todayy :D

todayyy ade karnival kat skola aku..best tahu !!! aku jadi penjual ayaem :D.saye suke ayaem ! ayaem sedap sangad ! sedap giiler meyhh :D.pastu kann..aku karaoke kat skola..lagu misz nina and colbie o donis :D..best tau ta ?then then then meriah giler kat sane..tpi rmai jgak la budak2 menggerdik bawak boyfie..hrmm aku and wani pon solo lahhh..yerla mne ta solo..wani punye partner xdtg..aku punye aku tggu.tpi ta dtg2.haha ta pe la.then then then kan kan kan.mase jual2 tu..aku terjumpe sys tila..dhea dtg skola aku weii.terharu aku ! sys tila ni sys angkat aku..bestfriend ex aku si chot uh..haha..tpi nvm psl tu..at least ade yg dtg lawat aku..giler  la..aku rse mcm na nanges jea :)..jumpe terus pelukk..:D da lme ta nmpk and tegur dhea since hp kne rmpas..pastu dhea kne g keje..ta hang ponn..pastu aku g t.s with iza..ontheway tu terserempak lah ngan qim and xulala..ade la mmbe lame2.hrmm..then g ts jumpe la bubu,nana and dpt kwn baru tau ta ? nme dhea fana and iefa :D..like like like..dorg baek sangad..then mcm biase aku n bubu.iza pon dpt kwn bru..otw tu aku tgk meimei .mei mei da couple ngan laki...but bukan dhea cpl ngan penk ke?da dpt hidayah kod...:D..bgus la..:D.hope korg bhgie k?then mase na kat blek tu.aku terjumpe danisa iman..old mate mse aku keje ngan dhea kat memorylane dlu.aku mcm omg..da lme kod..tringat kisah lme hahaha..then smpai kat umh..aku cadang nk berubah jdi all ladies.ape mcm?jgn terkejod,.sangad2 k?then today ex aku kcau aku.nympah doe..ta phm bhse aku da taken grr..dahla..nyte2 bloggers :D

Sunday, 12 June 2011

kaw penk yang terbaek :''(

aku da  nak blek asrama da ni..
b..please take care..
b da nk pindah luar negare kan
for 6 years.
mcm mne nk bby nk hidup  tnpe dgr sore dhea...
sumpah by sedeyh..bby menangis kod tulis blog ni..
ingat ta smlm kita gado?
im sorry bie..
ape2 pon bby ta nyesal patah alek jumpe dhea smlm
bby g ostel bby bwk gmbr kita,cardigan org pkai smlm sbb ade bau dhea and rokok yg kuat,bwak bju monyet dhea,baju couple kita/bawak semua picx dhea,bawak diary pasl dhea..semua  org bwk..
semua ttg dia..
bby mintak satu jerr
tlg la anta mail if b online kat sane..
bby nk tau perkembangan b
pastu dont forget me.cause im cant forget u
rajin2 belajar k?
cepatnye mase berlalu..agaknye mase cemburu kod dengan hubungan kita.
sehari suntuk bby edit picx kita and still lagi pkai baju couple kita..
i miss you bie.
i need you bie..
tpi bby ta bule pentingkan diri 
kirim slm adek beradik dhea and mama dhea k?
shyunkkorg semua..
chenta dhea sorg :''/
im gonna miss this moment 

Saturday, 11 June 2011

DATE DISASTER

mase tu aku da smpai time square bowling.aku cari la dhea,then cari2 aku nmpkk la budak2 stage 2 org la,.then aku pusing belakang..aku nmpk mcm....WTF ! first time aku tgk shayie daniel pkai baju kemeja with tie and toppi mcm jason mraz warne htam .aku mcm.OMG am i in heaven or something that i saw my hubby pkai bju kemeja.aku dahla pantang tgk org pkai kemeja...seriously smart ! then jalan jalan and jalan ngan dia aku nmpak kitorg g tandas..hahaha..mase kat tandas ni la lawak :D.dia like always g tandas lelaki.while aku and nana g tandas perempuan..nana masuk la dlm toilet tu..aku tggu..tbe2 tnye aku sape yg masuk toilet sebelahh.aku pon kate la cina kod..pastu rupe2nye cina tu terbshkan kasut dia..pastu2 dia mrh2 cina tu kuar..pastu mintak maaf..banyak lenglui itu olang ! nana pon terus reda :D..sbb lawa pon nana reda ea ? gatal na ~~hahaha..

pastu aku da nk balik dahh..then aku nmpak dhea tuka baju..aku  mcm ouke la..:) petang ouh kitorg g mkn.mase g mkn dhea byk songeh tol.komen mamak2 tu.kesian mamak2 tu.pastu kitorg g bowling..g bowling..tibe2 nana nak amik gmbr aku and  dia..aku cm OMG ! aku ta ready agyy.soo kitorg pon mcm elak2 mase nana amik gmbr :D,,hehe..pastu ta lme ouhh kitorg gadoo..gado teruk ahh..psl pompuan yg ganggu hidup aku.stalker hidup aku n ayie
pastu gado2 aku pon ape agy buad belang aku ,aku balik...pastu smpai ta tengah jalan tu..aku pikir2 alek aku pon patah balik.mcm aku sangkekan dia ad kat bowling..aku mcm (...)...dhea pon mcm (....) dengan ta tegur pon ape pon aku terus balik.then aku ingat nk patah alek..kwn2 dhea kejar aku..ricky and adek angkat aku.dhea kate ayie pggil ak..lme jgak la aku and dorg bincang nk jumpe ke x ayie tu.last2 pergi gakk..pergi plak dhea wat palat.huhu...aku ekot jea..dengan ta bertegurnye.ngan ego masing2..mmg susa,pastu dia masuk dlm toilet aku mcm (...).dhea kua2 jea mulut dhea berdarah..aku mcm..(....)aku tau dhea ta sehad  sangad..then duduk2 dhea terlepas phone dhea..berderai jgak la..aku pon amikkan.aku bg dhea elok2..pastu dhea amik dhea cmpak jauh2..adek angkat aku tlg amikkan aku bg kat dhea..dhea ta na amik pon..dhea wat bodo jea..last2 aku ltk kat peha dia..pastu aku ckp terima kasih cinta.
pastu aku terus bla..aku bla tibe2 mmg aku ta sangke kan org yg ego gile ni kejar aku..aku ingat dhea akan biarkan mcm aku 1st nk pergi..tapi ta..tanggapan aku slh huhu..then start stu la aku baek2 ngan dhea alek :)
wo xiang ni 


Friday, 10 June 2011

D.A.N.C.E

aku boring today..
pastu aku pinjam membe aku punye earphone and mp3 dia..
pastu aku pon g tman area umah aku..
aku mcm..
woahh..sukenye lagu ni...
hahaha..
tibe aku rse semacam..
body aku kurg enak skett..
while the headset on my ears..
aku menari..
agak bitchy gak la kat tman tu..pas finish 1 song..
aku pusing blakang..
upenye ade penk perhati kan aku..
aku mcm (...)(bukan aku sorg kea penk <if jadi lg>)
last2 ta byk citer aku bla jer la..
mls na tego.tpi honest..
ak rse free kod mase dance tu
happy giler .
dah lme ta dance.
aku quit dance pon sbb ex aku..

end of a stalker story



bgus lahh da end stalker ni stalk bf aku..
siap pggil bf aku player lagi tu.
emgnye aku kesa ?
hahahaha..
cepat betol pompuan ni mengalah..
kelakar betol la,..
ingat dhea na teruskn lebih lme ke ape 
HAHAHAHA

Monday, 6 June 2011

disaat berbaring sebelahnya




biasenye mase hari aku tido kat rumah dia..
sebilik dengan adek and ibu dhea,
mase aku bukak mate jea aku terus belai rmbut dhea
and aku berkate 
"selamat pagi cinta "
mase tu dhea akan mengeliat membuat suare.
nampak benor dhea ta na bgun.=.=
1 bende best melihat dhea ketika itu ialah nmak benor dhea seorg wanita.
yg lawa :D
jika dhea ta bgun  jgak aku akan gulink2 atas badan nya mcm shinchan soo that dhea bgun.
tpi now ta xbule buad mcm tu.
aku da ade kat rumah aku.
tpi aku mmg rindu nk gulink2 atas dhea :(

hatyaii vacation










Thursday, 2 June 2011

bahagianyee

shayie : mama and ayah kat rumah?
eric : mama ade..papa xde.
shayie: bgtau mama dhea yg ade org nk beli dhea
eric :yekew?mampu kea b?
shayie : tanye mama dhea.tnye harge dhea bape.
eric : hahaha memandai jea b ni
shayie : serious.if org taw harge dhea bape skrg.lgi 15 minit org beli dhea
eric : mne lak dhea dpt duet byk2 mcm tu
shayie : urmm .. cucuk kat bank la.
eric : hahaha banyak duit la ni?
shayie : siyez! org ta main2 ni..ckp kat mama dhea yg ade org nk beli dhea.
yg sggup jage dhea,layan dhea mcm nyawa org sendri.tau !
eric : yerla bie 
shayie : jgn la pikir sangad psl pompuan tu..dia tu syok sendri jea
eric : um yerla ( kesian pompuan syok sendri tu)

mase ni aku nga call dhea..pukol 12.30 mlm mcm tu la..dhea nga tgk cite antu..
adui..imissyoubie..
thx sbb jage org yea. :)

S T A L K E R


meyh aku cerita kat korg psl sorg STALKER  ni
aku perasan tau x budak ni sllu giler stalk boyfie aku..
artu mase aku bermlm kat rumah boyfie aku for 4 days 3 nite en
budak ni sllu call2 tgh2 mlm bute.tpi boyfie aku tana angkat
SBB BUDAK TU SYOK SENDRI !
kadang2 tu kan..aku yg blaskn mcj budak tu mase boyfie aku nga mandi.
mase uh mlm kea senja..aku yg blaskn,.
aku en pndai..so aku copy aje la care2 bf aku texting aku mcm mne
mati2 pmpuan tu ingat aku is bf aku 
dahla ta tau malu .
aku mls tahu nk cari musuh !
tapi beragak2 la smpai nk jadi STALKER BF AKU !
kalau stalker bf org laen ta pe..aku ta kesa.
btw dhea buta ke?terang2 kat fb aku yg fb dhea married to fb aku.
ape? na teruskn syok sendri? terus kan la kalau ta reti malu.
BTW AKU TA JADI PINDAH SWISS AND AKU AKAN SELAMANYE NGAN DIA.<3.
JELES KA?

utk para pembaca aku xnk korg tnye nape aku ttp name fb dhea and gamba dhea.even aku buad mcm ni aku reti na jage batas maruah org lain .harap maklum

menangis lagi,dan lagi and lagi..


smpai aty dhea buad aku mcm ni...:(..sedeyhnye..
dia call tibe2 mara2 aku..aku mcm 
"what the hell wrong with you?!" "die ni kenape?sawan ape tibe2 na mara2 "
dhea kate dhea ade pukol 1 budak pavi ni..aku mcm ouh..ouke..
then?dhea kate budak tu ngaku yg aku gf dhea..then i was like WTF.
aku xde org lain slain dia ! dia ni biar betol !
aku pon pelik.setahu aku..aku mne ade org lain dlm aty aku slain dia..
pastu dhea kate nk terjun bgunan la,nak ni la..nk tu la..
menangis wokk..aku bukan menangis sbb aku curang.
AKU XCURANG !
aku menangis sbb 
AKU RISAU TENTANG DIA ! AKU XNK HILANG DIA ! AKU XNK JDI MCM DLU DIMANA AKU FOBIA DAN TRAUMA BERCINTE SBB SORG PEREMPUAN NI . DAN DIA DTG BERI AKU HARAPAN.AKU NK HIDUP NGAN HARAPAN TU SELAMANYE . AKU BAHAGIA DENGAN HARAPAN YANG DIA BERIKAN .
dia suro aku mengaku yg aku CURANG.tpi mslhnye aku mne ade CURANG !
pastu dhea kate nk potong jari la nk ni la..nk tu la..
kalau dia xcye aku boleh la bg dhea FB aku , buad copy mcj if aku ade phone pasni
semate2 nk dhea au aku ta CURANG ! dhea sorg jea dlm aty aku !
pastu dhea ckp2 ngan aku dlm keadaan mabuk nye agy..
aku mcm sedeyh giler taw x?
ape salah aku wei ?
SALAH KE AKU KERANA INGINKAN KEBAHAGIAAN SEHINGGA ADE YG IRI HATI ! 

P/S :aku hanye hak milik shayie daniel sahaje

gmba2 lagi kat rumah auni

location :
rumah auni fatia.
picture taken by auni






picture taken by 
eric d'cruz




hahaha hari ni boring giler. FULLSTOP