BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 2 June 2011

S T A L K E R


meyh aku cerita kat korg psl sorg STALKER  ni
aku perasan tau x budak ni sllu giler stalk boyfie aku..
artu mase aku bermlm kat rumah boyfie aku for 4 days 3 nite en
budak ni sllu call2 tgh2 mlm bute.tpi boyfie aku tana angkat
SBB BUDAK TU SYOK SENDRI !
kadang2 tu kan..aku yg blaskn mcj budak tu mase boyfie aku nga mandi.
mase uh mlm kea senja..aku yg blaskn,.
aku en pndai..so aku copy aje la care2 bf aku texting aku mcm mne
mati2 pmpuan tu ingat aku is bf aku 
dahla ta tau malu .
aku mls tahu nk cari musuh !
tapi beragak2 la smpai nk jadi STALKER BF AKU !
kalau stalker bf org laen ta pe..aku ta kesa.
btw dhea buta ke?terang2 kat fb aku yg fb dhea married to fb aku.
ape? na teruskn syok sendri? terus kan la kalau ta reti malu.
BTW AKU TA JADI PINDAH SWISS AND AKU AKAN SELAMANYE NGAN DIA.<3.
JELES KA?

utk para pembaca aku xnk korg tnye nape aku ttp name fb dhea and gamba dhea.even aku buad mcm ni aku reti na jage batas maruah org lain .harap maklum

0 comments: