BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 11 June 2011

DATE DISASTER

mase tu aku da smpai time square bowling.aku cari la dhea,then cari2 aku nmpkk la budak2 stage 2 org la,.then aku pusing belakang..aku nmpk mcm....WTF ! first time aku tgk shayie daniel pkai baju kemeja with tie and toppi mcm jason mraz warne htam .aku mcm.OMG am i in heaven or something that i saw my hubby pkai bju kemeja.aku dahla pantang tgk org pkai kemeja...seriously smart ! then jalan jalan and jalan ngan dia aku nmpak kitorg g tandas..hahaha..mase kat tandas ni la lawak :D.dia like always g tandas lelaki.while aku and nana g tandas perempuan..nana masuk la dlm toilet tu..aku tggu..tbe2 tnye aku sape yg masuk toilet sebelahh.aku pon kate la cina kod..pastu rupe2nye cina tu terbshkan kasut dia..pastu2 dia mrh2 cina tu kuar..pastu mintak maaf..banyak lenglui itu olang ! nana pon terus reda :D..sbb lawa pon nana reda ea ? gatal na ~~hahaha..

pastu aku da nk balik dahh..then aku nmpak dhea tuka baju..aku  mcm ouke la..:) petang ouh kitorg g mkn.mase g mkn dhea byk songeh tol.komen mamak2 tu.kesian mamak2 tu.pastu kitorg g bowling..g bowling..tibe2 nana nak amik gmbr aku and  dia..aku cm OMG ! aku ta ready agyy.soo kitorg pon mcm elak2 mase nana amik gmbr :D,,hehe..pastu ta lme ouhh kitorg gadoo..gado teruk ahh..psl pompuan yg ganggu hidup aku.stalker hidup aku n ayie
pastu gado2 aku pon ape agy buad belang aku ,aku balik...pastu smpai ta tengah jalan tu..aku pikir2 alek aku pon patah balik.mcm aku sangkekan dia ad kat bowling..aku mcm (...)...dhea pon mcm (....) dengan ta tegur pon ape pon aku terus balik.then aku ingat nk patah alek..kwn2 dhea kejar aku..ricky and adek angkat aku.dhea kate ayie pggil ak..lme jgak la aku and dorg bincang nk jumpe ke x ayie tu.last2 pergi gakk..pergi plak dhea wat palat.huhu...aku ekot jea..dengan ta bertegurnye.ngan ego masing2..mmg susa,pastu dia masuk dlm toilet aku mcm (...).dhea kua2 jea mulut dhea berdarah..aku mcm..(....)aku tau dhea ta sehad  sangad..then duduk2 dhea terlepas phone dhea..berderai jgak la..aku pon amikkan.aku bg dhea elok2..pastu dhea amik dhea cmpak jauh2..adek angkat aku tlg amikkan aku bg kat dhea..dhea ta na amik pon..dhea wat bodo jea..last2 aku ltk kat peha dia..pastu aku ckp terima kasih cinta.
pastu aku terus bla..aku bla tibe2 mmg aku ta sangke kan org yg ego gile ni kejar aku..aku ingat dhea akan biarkan mcm aku 1st nk pergi..tapi ta..tanggapan aku slh huhu..then start stu la aku baek2 ngan dhea alek :)
wo xiang ni 


0 comments: