BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 27 June 2011

cant you see im hugg him ? :(

bubu says : " . hm . if u da fed up nan pragai i . leave i. u lbeh trust an membe2 i driw bf u sndri .  its'oke , tdy i pat present dari you . tengs . "
start story from aku nak jumpe dia kat mid valley
its was my first time dtg mid valley
aku n iza ..
agak awkward jalan2 kat sni sbb xknl org.
pastu nseb baik ade nana..nana yg tlg bwk jumpe kawan2 dhea
aku mcm oke...
but..
mne buu??
lme aku tggu..
da nk 1 jam 1/2
pastu mama call..
mama call ckp aku yg dia nk amik aku
aku po (err)...aku xde tmbg balik time tu..honest xde.
pastu aku mcm...xthan sebak..
cry lagii..cry depan org rmai..sbb dia ta dtg..im only wanna see her..
then mase aku nk balik tu..tibe2 dhea call..dhea kate aku pukimak la
ape la..
aku ckp la kan " JGN NK PUKIMAK SANGAT LA KAN "
mne xnye..dhea dtg lmbt tau ta ?hrm..aku nangis nangis nangis smpai ta sedar dia lalu btl2 kat tepi aku..
smpai nana ckp " eric ! tu bubu ! " aku mcm..huh????
then dia lari..nana kejar dlu..baru aku ikot
then dia mcm nak blah..last2 aku keraskn diri aku tolak dhea kat palang manetah.
PASTU AKU PELOK DIA 
dia meronta2.last aku ttp peluk dhea..
kwn aku suruh aku lepaskn dia tpi aku bisik kat telinga kwn aku
"ko xnmpk kea aku pelok dia?"


0 comments: