BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 9 July 2011

a miracle night

start dari facebook ni aku and bie aku gadooo..pastu aku mara dia sbb kate aku ngan dia nk break da kat fb dia aku mcm WTF DUDE.AKU AND KO OKEY JEA..
then aku pon kate kat dia yg aku tau ape dia tulis kat facebook dia kat pompuan laen.
AND IM NOT STUPID.
then aku off phone..dia mcj2 aku.
dia kate xnk break ngan aku..
aku bia jea..
bia bia bia
pastu dia kate dia nak datang rumah aku..aku mcm (...)
tipu je tu...pastu aku tgk spongebob..dia call.dia kate kat masjid kota damansara..and i was like
WTF ! DIA REALLY COME !
DIA DTG NGAN NANA ,AKIRA AND KECIK !
then aku bwk dorg kat rumah aku..
its was the first time dhea jejak kaki kat rumah aku..1ST TIME !
and aku mcm (....)
then settle2..last2 ta ley settle kat rumah sbb kitorg gado tengking..
pastu ubah spot kat swimming pool.
last2 ouke.
then lepak2.
smpai pukul 2.30 pg kod bru dia balik..
and then dia anta mcj mcm ni 
". bby , bie da bukti anyg bie sygs n cnte an bby . bby ble lak ? "
haishh..sumpah
cinta ini "membunuhku"

0 comments: