BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 27 June 2011

luah ati eric




bubu ade kate kat eric pagi tadii...
dia kate kalau nk hubungan eric and dhea kekal lame ngan dia
and happy mcm dlu2
eric kne harungi rintangan2 mcm ni
actually bende ni da nk dekad 2 or 3 kali terjadi kat eric
eric ta phm nape ade jea yg jelez ngan hubungan eric and bubu..
urmm..
xpea la...
bubu da explain da kat eric
eric pun tnye kwn bubu
kwn bubu pon kate yg dia ni adek angkat bubu
sooo eric ta kesah sangad la
korgg,,tlg la berenti merosakkn hubungan eric ngan dia..
boleh ?

laki giler sex

kepada gurls kat luar sane
sila berhati2 ngan org macm ni
bhye tuu !!!
soo do ur job to block budak nii..
giler seks doe..
ewww
same2 BANTERAS LAKI GILER SEX YEA !

bestnyer baik2 ngan dia







25 june in time square :)
sweet momento 
thx mak jah cause amik gmbr kitorg even malu2 pon ;D
thx juge katt nana boncitt  and sape22 yg ade kat sane
syg korg ketat2 :)

cant you see im hugg him ? :(

bubu says : " . hm . if u da fed up nan pragai i . leave i. u lbeh trust an membe2 i driw bf u sndri .  its'oke , tdy i pat present dari you . tengs . "
start story from aku nak jumpe dia kat mid valley
its was my first time dtg mid valley
aku n iza ..
agak awkward jalan2 kat sni sbb xknl org.
pastu nseb baik ade nana..nana yg tlg bwk jumpe kawan2 dhea
aku mcm oke...
but..
mne buu??
lme aku tggu..
da nk 1 jam 1/2
pastu mama call..
mama call ckp aku yg dia nk amik aku
aku po (err)...aku xde tmbg balik time tu..honest xde.
pastu aku mcm...xthan sebak..
cry lagii..cry depan org rmai..sbb dia ta dtg..im only wanna see her..
then mase aku nk balik tu..tibe2 dhea call..dhea kate aku pukimak la
ape la..
aku ckp la kan " JGN NK PUKIMAK SANGAT LA KAN "
mne xnye..dhea dtg lmbt tau ta ?hrm..aku nangis nangis nangis smpai ta sedar dia lalu btl2 kat tepi aku..
smpai nana ckp " eric ! tu bubu ! " aku mcm..huh????
then dia lari..nana kejar dlu..baru aku ikot
then dia mcm nak blah..last2 aku keraskn diri aku tolak dhea kat palang manetah.
PASTU AKU PELOK DIA 
dia meronta2.last aku ttp peluk dhea..
kwn aku suruh aku lepaskn dia tpi aku bisik kat telinga kwn aku
"ko xnmpk kea aku pelok dia?"


Saturday, 25 June 2011

maaf aku ta ckup tabah




aku ta tau la nk ckp mcm mne..
aku da sllu sangad terkene mcm ni..
nape wei?
asal mcm ramai ta puas aty hubungan aku ngan dia ?
bukan aku ckp dorg ckp ta betul kea ape.
tapi ape slh aku nk kejar kebahagiaan aku?ape slh aku?
cbe cite la !!! 
aku xckup tabah tau !
tpi depan korg semua aku tabah !
aku cuba tabah di depan dia yg tercenta.
aku mmg takod hilang dhea
takod sangad..
jgn ingat aku senyum depan korg yg aku betol2 happy..
dlm ati korg ade pikir ?
aku terluke...
terluke sangad..
boleh ta bunuh aku?
supaya derita ni aku da xrse lgi ?
tolong bnuh aku..

bestnye todayy :D

todayyy ade karnival kat skola aku..best tahu !!! aku jadi penjual ayaem :D.saye suke ayaem ! ayaem sedap sangad ! sedap giiler meyhh :D.pastu kann..aku karaoke kat skola..lagu misz nina and colbie o donis :D..best tau ta ?then then then meriah giler kat sane..tpi rmai jgak la budak2 menggerdik bawak boyfie..hrmm aku and wani pon solo lahhh..yerla mne ta solo..wani punye partner xdtg..aku punye aku tggu.tpi ta dtg2.haha ta pe la.then then then kan kan kan.mase jual2 tu..aku terjumpe sys tila..dhea dtg skola aku weii.terharu aku ! sys tila ni sys angkat aku..bestfriend ex aku si chot uh..haha..tpi nvm psl tu..at least ade yg dtg lawat aku..giler  la..aku rse mcm na nanges jea :)..jumpe terus pelukk..:D da lme ta nmpk and tegur dhea since hp kne rmpas..pastu dhea kne g keje..ta hang ponn..pastu aku g t.s with iza..ontheway tu terserempak lah ngan qim and xulala..ade la mmbe lame2.hrmm..then g ts jumpe la bubu,nana and dpt kwn baru tau ta ? nme dhea fana and iefa :D..like like like..dorg baek sangad..then mcm biase aku n bubu.iza pon dpt kwn bru..otw tu aku tgk meimei .mei mei da couple ngan laki...but bukan dhea cpl ngan penk ke?da dpt hidayah kod...:D..bgus la..:D.hope korg bhgie k?then mase na kat blek tu.aku terjumpe danisa iman..old mate mse aku keje ngan dhea kat memorylane dlu.aku mcm omg..da lme kod..tringat kisah lme hahaha..then smpai kat umh..aku cadang nk berubah jdi all ladies.ape mcm?jgn terkejod,.sangad2 k?then today ex aku kcau aku.nympah doe..ta phm bhse aku da taken grr..dahla..nyte2 bloggers :D

Sunday, 12 June 2011

kaw penk yang terbaek :''(

aku da  nak blek asrama da ni..
b..please take care..
b da nk pindah luar negare kan
for 6 years.
mcm mne nk bby nk hidup  tnpe dgr sore dhea...
sumpah by sedeyh..bby menangis kod tulis blog ni..
ingat ta smlm kita gado?
im sorry bie..
ape2 pon bby ta nyesal patah alek jumpe dhea smlm
bby g ostel bby bwk gmbr kita,cardigan org pkai smlm sbb ade bau dhea and rokok yg kuat,bwak bju monyet dhea,baju couple kita/bawak semua picx dhea,bawak diary pasl dhea..semua  org bwk..
semua ttg dia..
bby mintak satu jerr
tlg la anta mail if b online kat sane..
bby nk tau perkembangan b
pastu dont forget me.cause im cant forget u
rajin2 belajar k?
cepatnye mase berlalu..agaknye mase cemburu kod dengan hubungan kita.
sehari suntuk bby edit picx kita and still lagi pkai baju couple kita..
i miss you bie.
i need you bie..
tpi bby ta bule pentingkan diri 
kirim slm adek beradik dhea and mama dhea k?
shyunkkorg semua..
chenta dhea sorg :''/
im gonna miss this moment 

Saturday, 11 June 2011

DATE DISASTER

mase tu aku da smpai time square bowling.aku cari la dhea,then cari2 aku nmpkk la budak2 stage 2 org la,.then aku pusing belakang..aku nmpk mcm....WTF ! first time aku tgk shayie daniel pkai baju kemeja with tie and toppi mcm jason mraz warne htam .aku mcm.OMG am i in heaven or something that i saw my hubby pkai bju kemeja.aku dahla pantang tgk org pkai kemeja...seriously smart ! then jalan jalan and jalan ngan dia aku nmpak kitorg g tandas..hahaha..mase kat tandas ni la lawak :D.dia like always g tandas lelaki.while aku and nana g tandas perempuan..nana masuk la dlm toilet tu..aku tggu..tbe2 tnye aku sape yg masuk toilet sebelahh.aku pon kate la cina kod..pastu rupe2nye cina tu terbshkan kasut dia..pastu2 dia mrh2 cina tu kuar..pastu mintak maaf..banyak lenglui itu olang ! nana pon terus reda :D..sbb lawa pon nana reda ea ? gatal na ~~hahaha..

pastu aku da nk balik dahh..then aku nmpak dhea tuka baju..aku  mcm ouke la..:) petang ouh kitorg g mkn.mase g mkn dhea byk songeh tol.komen mamak2 tu.kesian mamak2 tu.pastu kitorg g bowling..g bowling..tibe2 nana nak amik gmbr aku and  dia..aku cm OMG ! aku ta ready agyy.soo kitorg pon mcm elak2 mase nana amik gmbr :D,,hehe..pastu ta lme ouhh kitorg gadoo..gado teruk ahh..psl pompuan yg ganggu hidup aku.stalker hidup aku n ayie
pastu gado2 aku pon ape agy buad belang aku ,aku balik...pastu smpai ta tengah jalan tu..aku pikir2 alek aku pon patah balik.mcm aku sangkekan dia ad kat bowling..aku mcm (...)...dhea pon mcm (....) dengan ta tegur pon ape pon aku terus balik.then aku ingat nk patah alek..kwn2 dhea kejar aku..ricky and adek angkat aku.dhea kate ayie pggil ak..lme jgak la aku and dorg bincang nk jumpe ke x ayie tu.last2 pergi gakk..pergi plak dhea wat palat.huhu...aku ekot jea..dengan ta bertegurnye.ngan ego masing2..mmg susa,pastu dia masuk dlm toilet aku mcm (...).dhea kua2 jea mulut dhea berdarah..aku mcm..(....)aku tau dhea ta sehad  sangad..then duduk2 dhea terlepas phone dhea..berderai jgak la..aku pon amikkan.aku bg dhea elok2..pastu dhea amik dhea cmpak jauh2..adek angkat aku tlg amikkan aku bg kat dhea..dhea ta na amik pon..dhea wat bodo jea..last2 aku ltk kat peha dia..pastu aku ckp terima kasih cinta.
pastu aku terus bla..aku bla tibe2 mmg aku ta sangke kan org yg ego gile ni kejar aku..aku ingat dhea akan biarkan mcm aku 1st nk pergi..tapi ta..tanggapan aku slh huhu..then start stu la aku baek2 ngan dhea alek :)
wo xiang ni 


Friday, 10 June 2011

D.A.N.C.E

aku boring today..
pastu aku pinjam membe aku punye earphone and mp3 dia..
pastu aku pon g tman area umah aku..
aku mcm..
woahh..sukenye lagu ni...
hahaha..
tibe aku rse semacam..
body aku kurg enak skett..
while the headset on my ears..
aku menari..
agak bitchy gak la kat tman tu..pas finish 1 song..
aku pusing blakang..
upenye ade penk perhati kan aku..
aku mcm (...)(bukan aku sorg kea penk <if jadi lg>)
last2 ta byk citer aku bla jer la..
mls na tego.tpi honest..
ak rse free kod mase dance tu
happy giler .
dah lme ta dance.
aku quit dance pon sbb ex aku..

end of a stalker story



bgus lahh da end stalker ni stalk bf aku..
siap pggil bf aku player lagi tu.
emgnye aku kesa ?
hahahaha..
cepat betol pompuan ni mengalah..
kelakar betol la,..
ingat dhea na teruskn lebih lme ke ape 
HAHAHAHA

Monday, 6 June 2011

disaat berbaring sebelahnya




biasenye mase hari aku tido kat rumah dia..
sebilik dengan adek and ibu dhea,
mase aku bukak mate jea aku terus belai rmbut dhea
and aku berkate 
"selamat pagi cinta "
mase tu dhea akan mengeliat membuat suare.
nampak benor dhea ta na bgun.=.=
1 bende best melihat dhea ketika itu ialah nmak benor dhea seorg wanita.
yg lawa :D
jika dhea ta bgun  jgak aku akan gulink2 atas badan nya mcm shinchan soo that dhea bgun.
tpi now ta xbule buad mcm tu.
aku da ade kat rumah aku.
tpi aku mmg rindu nk gulink2 atas dhea :(

hatyaii vacation










Thursday, 2 June 2011

bahagianyee

shayie : mama and ayah kat rumah?
eric : mama ade..papa xde.
shayie: bgtau mama dhea yg ade org nk beli dhea
eric :yekew?mampu kea b?
shayie : tanye mama dhea.tnye harge dhea bape.
eric : hahaha memandai jea b ni
shayie : serious.if org taw harge dhea bape skrg.lgi 15 minit org beli dhea
eric : mne lak dhea dpt duet byk2 mcm tu
shayie : urmm .. cucuk kat bank la.
eric : hahaha banyak duit la ni?
shayie : siyez! org ta main2 ni..ckp kat mama dhea yg ade org nk beli dhea.
yg sggup jage dhea,layan dhea mcm nyawa org sendri.tau !
eric : yerla bie 
shayie : jgn la pikir sangad psl pompuan tu..dia tu syok sendri jea
eric : um yerla ( kesian pompuan syok sendri tu)

mase ni aku nga call dhea..pukol 12.30 mlm mcm tu la..dhea nga tgk cite antu..
adui..imissyoubie..
thx sbb jage org yea. :)

S T A L K E R


meyh aku cerita kat korg psl sorg STALKER  ni
aku perasan tau x budak ni sllu giler stalk boyfie aku..
artu mase aku bermlm kat rumah boyfie aku for 4 days 3 nite en
budak ni sllu call2 tgh2 mlm bute.tpi boyfie aku tana angkat
SBB BUDAK TU SYOK SENDRI !
kadang2 tu kan..aku yg blaskn mcj budak tu mase boyfie aku nga mandi.
mase uh mlm kea senja..aku yg blaskn,.
aku en pndai..so aku copy aje la care2 bf aku texting aku mcm mne
mati2 pmpuan tu ingat aku is bf aku 
dahla ta tau malu .
aku mls tahu nk cari musuh !
tapi beragak2 la smpai nk jadi STALKER BF AKU !
kalau stalker bf org laen ta pe..aku ta kesa.
btw dhea buta ke?terang2 kat fb aku yg fb dhea married to fb aku.
ape? na teruskn syok sendri? terus kan la kalau ta reti malu.
BTW AKU TA JADI PINDAH SWISS AND AKU AKAN SELAMANYE NGAN DIA.<3.
JELES KA?

utk para pembaca aku xnk korg tnye nape aku ttp name fb dhea and gamba dhea.even aku buad mcm ni aku reti na jage batas maruah org lain .harap maklum

menangis lagi,dan lagi and lagi..


smpai aty dhea buad aku mcm ni...:(..sedeyhnye..
dia call tibe2 mara2 aku..aku mcm 
"what the hell wrong with you?!" "die ni kenape?sawan ape tibe2 na mara2 "
dhea kate dhea ade pukol 1 budak pavi ni..aku mcm ouh..ouke..
then?dhea kate budak tu ngaku yg aku gf dhea..then i was like WTF.
aku xde org lain slain dia ! dia ni biar betol !
aku pon pelik.setahu aku..aku mne ade org lain dlm aty aku slain dia..
pastu dhea kate nk terjun bgunan la,nak ni la..nk tu la..
menangis wokk..aku bukan menangis sbb aku curang.
AKU XCURANG !
aku menangis sbb 
AKU RISAU TENTANG DIA ! AKU XNK HILANG DIA ! AKU XNK JDI MCM DLU DIMANA AKU FOBIA DAN TRAUMA BERCINTE SBB SORG PEREMPUAN NI . DAN DIA DTG BERI AKU HARAPAN.AKU NK HIDUP NGAN HARAPAN TU SELAMANYE . AKU BAHAGIA DENGAN HARAPAN YANG DIA BERIKAN .
dia suro aku mengaku yg aku CURANG.tpi mslhnye aku mne ade CURANG !
pastu dhea kate nk potong jari la nk ni la..nk tu la..
kalau dia xcye aku boleh la bg dhea FB aku , buad copy mcj if aku ade phone pasni
semate2 nk dhea au aku ta CURANG ! dhea sorg jea dlm aty aku !
pastu dhea ckp2 ngan aku dlm keadaan mabuk nye agy..
aku mcm sedeyh giler taw x?
ape salah aku wei ?
SALAH KE AKU KERANA INGINKAN KEBAHAGIAAN SEHINGGA ADE YG IRI HATI ! 

P/S :aku hanye hak milik shayie daniel sahaje

gmba2 lagi kat rumah auni

location :
rumah auni fatia.
picture taken by auni






picture taken by 
eric d'cruz




hahaha hari ni boring giler. FULLSTOP

Wednesday, 1 June 2011

day of boredsome




dah lme actually xbergambar..last2 bergambar jdi mcm ni..
ni area rumah aku
drimba apartment seksyen 11 kota damansara
buruk en?
org kate rumah aku nmpak mcm ruma org perancis.
picx2 yg lawa ni membe aku yg tlg amikkn.
auni fatia :)
thx tau auni !!

terima kasih cinta

". na pndah at swithzland . fine .yg aqo ny cm ne .pale buto laa . da la. "
dhea anta mcj mcm ni kat number adek aku..huhu..sedeyh tau x?
aku bukannye sukerela nk g swiss..
tpi mak aku suro..
pastu aku suro dhea call..
dhea call.
lme jgak la berbincang ngan dhea.
last2 oke2 blek..
ilybie :)