BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 31 May 2011

eric akan berpindah?

smlm mase jalan2 ngan mama dekad carefour,
mama nga story2 pastu adek kate mama nk pindah
aku pon tnye la kat mne..
sbb xnk berjauhan dengan si dia.
mama kate kat nilai
perh jauh sial..
pastu mama kate aku pon akn pindah jgak tpi bukan ngan dorg
aku tnye la aku nk pindah ke mne?
then my mom kate to switzerland to my auntie's house
aku mcm(.....)
for real dhea nk anta aku sejauh tu?!
rse mcm na nanges jea..
nt sape nk jge shayie daniel syg? :(

imissyou,sygs

mcm xpcye jea aku 3 mlm ngan dhea tpi pgi ni dhea ta de kat tepi aku,
aku windu la ngan dhea :(
sapenk kejodkn dhea bgun pagi ni?
mama dhea  da pergi keje.
aduiyai..
hari ni our first anniversary.
happy anniversary bie.
iloveyoulikeamilliontimes.
namao nakal2 yea :(
jgn lupe berbreakfast yea?
imissyoulikehell la
:(

4hari3mlm dengan si shayie daniel yg terchenta

start story nieyh mse hari jumaat lepas..hurmm
27 mei 2011.
aku g jumpe my beloved sygs at time square..
sape lagi if bukan Shayie Daniel sygg :)
beloved cuppy bby bie cupcakes :)
aku stay umh dhea 4days and 3 nites:)
best sangad2..
hehe family dhea ramah giler2..
aktiviti kitorg xde la byk sangad..
cume tido same2 ngan family dhea and dhea 1 bilik,tgk cite spongebob same2,tgk cite antu ngan family dhea
and mcm2 agy larhh..hahahha
kdg2 aku tlg reply mcj2 dhea :)
ade mcj yg pggil dhea bie bie la.biler aku tnye sape yg mcj ni..dhea kate kat aku pmpuan syok sndri
aku pe agy..mcj la pompuan tu hahahaha.
xde keje laen kea?aku pon ape agy..tlg la reply kn tok yg tersygs :).
then kitowg ade kua g t.s auw.pkai bju domo..
sweet ta?kitorg jdi couple domo..chumil ta?:)
bubu nie jenis yg liat sangad bgunnyer..soo if aku bgun dlu every morning terpakse la aku g guling2 ats dhea mcm shinchan sbb na bg dhea fully awake..
tiap2 pagi mkn sup campbell..hahahahaha
suke suke suke !
hehehe..mse ari last aku ade kat stu enn.mama dhea anta mcj kat dhea suro dhea warning aku blek aty2
hehe caring la mama dhea.mcm ank dhea jgak.hahahaha
then dhea anta alek t.s
jumpe la nana n akira ..hehe
ade la gado skit time tu..last2 semuanye oke :)
then mase blek tu kan..
dhea ade kiss aku punye pipi x2, dahi 1 kali..:)
ayat dhea pling aku suke mse dhea bgtw aku kat depan bowling ;)
shayie daniel: saya sayang awak.
me : saya x sygkan awak tpi saya cintakan awak
shayie daniel : saya sayang dan cinta awak la
me : saya punn <3 
shayie daniel : awak saya rse awak akn tggalkn saya pasni
me : asal pulak..mne ade
shayie daniel : reaksi muke pon da tau
me: merepek.
shayie daniel : nape lak?
me : hanye org bodoe jea tinggalkn psngan dhea
iloveyousoodamnmuch,bie

Saturday, 14 May 2011


bisik eric :
urmm da nk tengah hari ni..
dhea ta call ta text ponn..
mb salah 1 sbbnye aku x de krdt.
huhu..
tpi im w8ing for ur call bie <3

bisikkan eric :
hrmm today aku xley kua.then ta dpt la jumpe dhea :(..
dhea lak kua ngan membe2 dhea..
untung la kua enn..
windu sangad dengan si germokz itu ..
rindu na hug dyee.
na pgg tgan dia..
awal2 pgi kitorg gado..mb slh aku gak
coz aku xjujur ngan dia
but amin everything turns to be normal:)
dont leave me anymore cuppy bby boo :)

Friday, 13 May 2011

terima kasih chenta :)

bisik eric :
 sepanjang hari aku rase tnye membe2 aku ade bju ladies ke x..nape ea aku cri bju ladies?sbb aku nk jumpe dhea :)..dhea dhea dhea !
dhea yg buad aku jdi giler akhir2 ni :)
dhea :)..
then terpakse la pkai baju kemeja and suar suku..hahaha..
thenn meet dhea..dhea lak ngan membe dia..
akira n nana
nana actually ouke la biler get along ngan dia :)
akira lak..bhye !dhea tau kbykan psl silam aku mse aku jdi scarlet danielle.
the dhea yg tersygs lakk..aish..XD..dhea tinggi sangad,.if aku dok tepi dhea enn aku mcm adek dhea jea..bahu pon ta lps..ish ish ishh..terase pendek..laen kali nk lebihkan minom air calcium la..bule la same2 tinggu nt enn enn enn..slain dri tinggi dhea brutal giler2 wokk..hehe..dhea actually,baek,manje,kelakar,semua ade kat dia..dia perfecto wokk !tpi tang suare je nyaring :P

meet up like this :) :
1st meet up kat  dpan bowling..then g tmpt karaoke..ade lak membe2 dhea..aku dah la cepat terase.then dhea bincang ape tah ngan membe dhea..aku engat dhea ta suke aku ew ape..aku da nk bukak langkah seribu da ni..pastu dgr dhea karok lak..hrmm mmg la..then teman dhea smoking,kwn dia ni bhye !..tau2 je psl aku..tah mne tah dia selidik..mendlm lak tu..siot jehh terase sikit demi sikit HAHAHAHA
then lpak kat bowling..pastu nk g tgk wayang ta jadi ouhh..yerla..aku xley blek lmbt.then...g lpk lgi kat bowling..hrmm..ta ley bla aku jumpe membe lme aku mse skola rendah uhh,,afiqah hashim:)
dhea kate nk kahwen ngan cikgu hapiz :).hahahahhaa
then en en en..
ade la..
bende tu dlm otak aku jea..
haishh,cinta cinta..
hehe..
mase aku na balek uhh sedey skett..dhea saket ta mo bgtw..mmg dhea da bgtw mb aku pentingkn dri kod pakse dhea kua enn..:(..
aku na nanges time uhh..tpi ta bule dhea ade..
then da nak blek uhh dlm train bru kua.. hahaha
bodoe en aku?
nanges smpai ta sedar aku da smpai destinasi aku..
pastu kat monorel tu aku kne langgar kete ngan cina..siot jea..
 nseb baek sket jea..
smpai uma texting dhea..pastu dhea tnye psl chott..
emgnya..xde bende laen kea?..
tpi anyway mcm2 perasaan ade dlm aty aku hari ni 
ade perasaan blur  + happy + sedeyh + mara + starstruck + ingin tahu n mcm 2 lagi la..
terimas chenta :) 
ohya korgg..ape pendpt korg if aku jdi ladies alek ?
hrmm
 

Thursday, 5 May 2011

HRMMM


mb aku terlalu ragu2 tentang dhea..
pastu smlm bru aku dpt mcm mne dhea
dhea xde la jahat sangad..
mb aku bru knl dhea..
lgipon...
dhea menarik :)

Wednesday, 4 May 2011

jatuh hati kembali and dilukakan lagi

nak tahu sebenarnye da lme aku xjatuh hati..
honest..sejak break ngan chott aku xpena jatuh hati
pastu dhea dtg.
dhea nk jage aku la konon..
aku pon ouke..skit per skit aku mule jatuh hati..
yerla..
aku kne belajar menyayangi org laen selain chott.
dan dia berjaya..hey babe :)
thx.
pastu smlm aku xde krdt.
aku hanye boleh post kat fb yg aku rindu dhea
aku btl2 xde krdt.
wallet aku tinggal 5 ringgit jea smpai next week
pastu aku bg outsider tolong belikan topup..
habis kering duet aku.
bia la xmkn asal dpt text dhea.
pastu mlm uhh..dhea kate aku curang
aku mcm HAHAHAHAHAHA
xmunasabah langsung.
xde org bule buad aku jatuh hati selain dia !
hrmm..
pastu aku mcj  jea dia mcm org gile..
aku 1st time bwak phone g area skola..
sllunye time mcm ni kat asrama jea..
dhea skit pon ta peduli..
pastu lgi bestnye,,
dia da tuka single..
perghh..
rse mcm na nanges aje..
bukan na nanges..da nanges.
tpi tahan.
KEPADA MANUSIA MANE2 PASNI ! TLG JGAN CHENTA AKU ! AKU DA FOBIA NGAN SEMUA NI ! TLG JGN AJUKAN AYAT2 MANIS KAT AKU LAGI !
AKU POST KAT BLOG NI SBB AKU BERANI.
RAMAI ORG KAT BLOG NI BOLEH BACA YG AKU MULE SYG KO !
BERANI SBB BENAR !
KALAU AKU CURANG PON.AKU XKAN BERANI POST PSL DHEA KAT BLOG NI SBB NT AKU KANTOI NGAN AWEK AKU OR APE.
NI SBB AKU XCURANG AKU BERANI CKP PSL DIA .
HOPE DHEA BHGIA.THX A LOT

Monday, 2 May 2011

a memory of a lollipop : a sad story of mine

bermula dari aku mengemas rumah..
actually mencari battery henpon..
pastu mencari,mencari,mencari
aku terjumpe lollipop.
dah lama da lollipop ni..
actually 4 hari sebelum new year eve..
ade la org terakhir yg betol2 aku syg tido uma aku
dhea gurl oke..1/2
mcm aku gak..dhea suke sangad mkn lollipop
pastu aku beli byk2 tok dye mse dye tdo uma aku
pada mulenye aku xnk ungkit agy ttg kisah ni..
ia kenangan aku paling terindah n paling buruk dlm sejarah hidup
aku taw dhea da bhgia ngn gf bru dia
tahniah..
tpi tu bukan motif aku...
aku rse mse jumpe lollipop ni ade suatu perasaan sedeyh muncul kat hati ni.
haishh tabahkan la hati ni
amin ~~

Sunday, 1 May 2011

di saat memakai pakaian wanita
















MAAF !
AKU MEMANG MCM NI KALAU BORING
ADE JEA NK CRI TOPIK YG KLAKA
APE MCM ?KORG LEY BUAT TA?

a old friebd if mine

ni membe aku..bukan yg kurus uhh
kurus ouh aku mse aku gurll..
membe aku ni ha..aduyai
wat hal lak mlm2 ni..
boleh lak dhea lari uma..
dhea lari rumapastu aku yg kne..
sbb abg dhea call aku
kate yg budak tu tido uma aku
naek rsau lak aku dya ta smpai2..

buat si dia aku nanti2 kan

tahniah sbb anda sudah bercouple
u kate kat i berikan u mase untuk pikirkan terima i alek
tpi u da couple ngan org lain
u da bg i harapan.
pastu u yg hancurkan balik
u are nothg but a player liar.
arigatou 
06 november 2010

kekasih yg xdianggap

err honest..aku da lme ta rse ape itu cinta..
wei korg yg bercinte..
ape rse cinte ek?
aku da lupe la..
sejak my last ex..
aku xpena jatuh aty kat sape2
tpi couple ngan beberapa org
tpi xde feelings langsung mcm aku feelings kat dia..
mcm mne aku nk pupuk rse cinta ni balik dlm hidup aku?
aku iri hati ngan korg coz partner korg setia.
tpi ni x..
AKU HANYE KEKSAIH YANG XDIANGGAP SAJE