BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 13 May 2011

terima kasih chenta :)

bisik eric :
 sepanjang hari aku rase tnye membe2 aku ade bju ladies ke x..nape ea aku cri bju ladies?sbb aku nk jumpe dhea :)..dhea dhea dhea !
dhea yg buad aku jdi giler akhir2 ni :)
dhea :)..
then terpakse la pkai baju kemeja and suar suku..hahaha..
thenn meet dhea..dhea lak ngan membe dia..
akira n nana
nana actually ouke la biler get along ngan dia :)
akira lak..bhye !dhea tau kbykan psl silam aku mse aku jdi scarlet danielle.
the dhea yg tersygs lakk..aish..XD..dhea tinggi sangad,.if aku dok tepi dhea enn aku mcm adek dhea jea..bahu pon ta lps..ish ish ishh..terase pendek..laen kali nk lebihkan minom air calcium la..bule la same2 tinggu nt enn enn enn..slain dri tinggi dhea brutal giler2 wokk..hehe..dhea actually,baek,manje,kelakar,semua ade kat dia..dia perfecto wokk !tpi tang suare je nyaring :P

meet up like this :) :
1st meet up kat  dpan bowling..then g tmpt karaoke..ade lak membe2 dhea..aku dah la cepat terase.then dhea bincang ape tah ngan membe dhea..aku engat dhea ta suke aku ew ape..aku da nk bukak langkah seribu da ni..pastu dgr dhea karok lak..hrmm mmg la..then teman dhea smoking,kwn dia ni bhye !..tau2 je psl aku..tah mne tah dia selidik..mendlm lak tu..siot jehh terase sikit demi sikit HAHAHAHA
then lpak kat bowling..pastu nk g tgk wayang ta jadi ouhh..yerla..aku xley blek lmbt.then...g lpk lgi kat bowling..hrmm..ta ley bla aku jumpe membe lme aku mse skola rendah uhh,,afiqah hashim:)
dhea kate nk kahwen ngan cikgu hapiz :).hahahahhaa
then en en en..
ade la..
bende tu dlm otak aku jea..
haishh,cinta cinta..
hehe..
mase aku na balek uhh sedey skett..dhea saket ta mo bgtw..mmg dhea da bgtw mb aku pentingkn dri kod pakse dhea kua enn..:(..
aku na nanges time uhh..tpi ta bule dhea ade..
then da nak blek uhh dlm train bru kua.. hahaha
bodoe en aku?
nanges smpai ta sedar aku da smpai destinasi aku..
pastu kat monorel tu aku kne langgar kete ngan cina..siot jea..
 nseb baek sket jea..
smpai uma texting dhea..pastu dhea tnye psl chott..
emgnya..xde bende laen kea?..
tpi anyway mcm2 perasaan ade dlm aty aku hari ni 
ade perasaan blur  + happy + sedeyh + mara + starstruck + ingin tahu n mcm 2 lagi la..
terimas chenta :) 
ohya korgg..ape pendpt korg if aku jdi ladies alek ?
hrmm
 

0 comments: