BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 31 May 2011

4hari3mlm dengan si shayie daniel yg terchenta

start story nieyh mse hari jumaat lepas..hurmm
27 mei 2011.
aku g jumpe my beloved sygs at time square..
sape lagi if bukan Shayie Daniel sygg :)
beloved cuppy bby bie cupcakes :)
aku stay umh dhea 4days and 3 nites:)
best sangad2..
hehe family dhea ramah giler2..
aktiviti kitorg xde la byk sangad..
cume tido same2 ngan family dhea and dhea 1 bilik,tgk cite spongebob same2,tgk cite antu ngan family dhea
and mcm2 agy larhh..hahahha
kdg2 aku tlg reply mcj2 dhea :)
ade mcj yg pggil dhea bie bie la.biler aku tnye sape yg mcj ni..dhea kate kat aku pmpuan syok sndri
aku pe agy..mcj la pompuan tu hahahaha.
xde keje laen kea?aku pon ape agy..tlg la reply kn tok yg tersygs :).
then kitowg ade kua g t.s auw.pkai bju domo..
sweet ta?kitorg jdi couple domo..chumil ta?:)
bubu nie jenis yg liat sangad bgunnyer..soo if aku bgun dlu every morning terpakse la aku g guling2 ats dhea mcm shinchan sbb na bg dhea fully awake..
tiap2 pagi mkn sup campbell..hahahahaha
suke suke suke !
hehehe..mse ari last aku ade kat stu enn.mama dhea anta mcj kat dhea suro dhea warning aku blek aty2
hehe caring la mama dhea.mcm ank dhea jgak.hahahaha
then dhea anta alek t.s
jumpe la nana n akira ..hehe
ade la gado skit time tu..last2 semuanye oke :)
then mase blek tu kan..
dhea ade kiss aku punye pipi x2, dahi 1 kali..:)
ayat dhea pling aku suke mse dhea bgtw aku kat depan bowling ;)
shayie daniel: saya sayang awak.
me : saya x sygkan awak tpi saya cintakan awak
shayie daniel : saya sayang dan cinta awak la
me : saya punn <3 
shayie daniel : awak saya rse awak akn tggalkn saya pasni
me : asal pulak..mne ade
shayie daniel : reaksi muke pon da tau
me: merepek.
shayie daniel : nape lak?
me : hanye org bodoe jea tinggalkn psngan dhea
iloveyousoodamnmuch,bie

0 comments: