BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 27 July 2011

KAWAN MAKAN KAWAN SEBAB DUIT

KORG NK TAU ! ERIC KECEWA GILER NGAN MAKHLUK NI
KECEWA SANGAD NGAN DORG ! 
KWN MKN KWN SBB DUIT 
SIAL TA ?
HAHAHAHA
NK TAU CITER ? ALKISAHNYE :D
MAAFKAN AKU AIBKAN KAU..TPI PERBUATAN KAU MMG TERKUTUK!
start dari seorang kwn..yang sangad rapat,dimne problem semua aku cite kat dia la..kwn yang buad aku berubah selamanye !
name dia NAZIRAH MAT SHUKOR !
and IRA YURISYA..
hahahaha..
 mule2 aku dengar rintihan seorg adek angkat(ira) kpd kwn baek (nazie).then biler da semakin rapat ade la hasad dengki tu.then hubungan adik angkat and kaka angkat terputus kerana aku..aku da ta bertegur ngan kwn baik aku..sbb ntah..then adek dia pulak ( ira) merapatkan diri dengan aku..then mcm2 la..dia mintak bear besar la..aku mcm (...) ape kene la... then mlm smlm aku gado ngan adek dia..then pompuan tu melampau.dia tolak aku..mcm puki jea..ingat dia junior aku xboleh balas balik.aku mls nk gado sbb BUKAN JENIS AKU NK GADOE NGAN JUNIOR.then dlm diam rupenye2 ade la eric dengar kannn...ade la...budak tu mmg plan  ngan adek dia suro pau eric bende2 mcm2 sbb eric byk duit.hahaha sial giler la...! aku pulak mati2 percyekan dorg.upe2nye dorg game kan persaan eric demi duit ! hahahaha
mcm ni kawan?
aku boleh kate..
pergi bla la kawan duitan! kau ingat aku xley game korg alek ?
tggu jea la..
start mlm ni aku game korg 


0 comments: