BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 30 July 2011

wa tarak gentar same lu berdue ! PART II KWN MAKAN KAWAN SBB DUIT !

hahahahaha
kelakar blog kau..
suke aku :D
makin terharu cerita ni meyhh ! XD bhahahahahhahahahaha
weiii..baru buad blog semate2 nk kutuk aku kea weiii???
HAHAHAHHAHA
WEII..
WA TUMBUK LAKI SMPAI BERDARAH.SMPAI MASUK BALAI SMPAI AKU TERPAKSE PINDAH SKOLA KAU..
NAPE PERLU AKU TA GENTAR NK TUMBUK KAW PULAK?
KAU DAHLA POMPUAN.
JAUH BEZA KALAU GADO NGAN LAKI..
DLU PON KAU NK GADO NGAN MEMBE AKU POMPUAN SMPAI SUROH AKU BERTEMAN
CHOYY..ADE BRAN KEA ?
TARAK HAL LA WEI :D

Wednesday, 27 July 2011

KAWAN MAKAN KAWAN SEBAB DUIT

KORG NK TAU ! ERIC KECEWA GILER NGAN MAKHLUK NI
KECEWA SANGAD NGAN DORG ! 
KWN MKN KWN SBB DUIT 
SIAL TA ?
HAHAHAHA
NK TAU CITER ? ALKISAHNYE :D
MAAFKAN AKU AIBKAN KAU..TPI PERBUATAN KAU MMG TERKUTUK!
start dari seorang kwn..yang sangad rapat,dimne problem semua aku cite kat dia la..kwn yang buad aku berubah selamanye !
name dia NAZIRAH MAT SHUKOR !
and IRA YURISYA..
hahahaha..
 mule2 aku dengar rintihan seorg adek angkat(ira) kpd kwn baek (nazie).then biler da semakin rapat ade la hasad dengki tu.then hubungan adik angkat and kaka angkat terputus kerana aku..aku da ta bertegur ngan kwn baik aku..sbb ntah..then adek dia pulak ( ira) merapatkan diri dengan aku..then mcm2 la..dia mintak bear besar la..aku mcm (...) ape kene la... then mlm smlm aku gado ngan adek dia..then pompuan tu melampau.dia tolak aku..mcm puki jea..ingat dia junior aku xboleh balas balik.aku mls nk gado sbb BUKAN JENIS AKU NK GADOE NGAN JUNIOR.then dlm diam rupenye2 ade la eric dengar kannn...ade la...budak tu mmg plan  ngan adek dia suro pau eric bende2 mcm2 sbb eric byk duit.hahaha sial giler la...! aku pulak mati2 percyekan dorg.upe2nye dorg game kan persaan eric demi duit ! hahahaha
mcm ni kawan?
aku boleh kate..
pergi bla la kawan duitan! kau ingat aku xley game korg alek ?
tggu jea la..
start mlm ni aku game korg 


Tuesday, 12 July 2011

PLKN'S SUPRISE !

oke this is about my PLKN applications..
guess what?
in my school now
soal PLKN are HOT !
everybody cheering for the unapplied !
in this morning.
i try to check it out by my own
and
tahniah ! i dont get my PLKN dude :D.
so its mean that i going to spend my time on switzerland :)
ouh swiss personato
wait for me ya !

Monday, 11 July 2011

bye2 facebooker's and blogger's

sorry korgg..
nmpknye smpai disini saje la kite nmpaknye
eric kne balik asrama pulak 
huhu
eric sedeyh kne balik asrama kod.
kat sane rmai giler sluttty hater's..
eum xpe la..
korg wish me luck oke ?
WAIT FOR ME ANOTHER 2 WEEKS AUW !!
sygs korg

LMAO ! IM SO BORED !

honestly petang nie boring gile2.
and i was like
GOING CRAZY ON MY OWN HOUSE
then aku today just 
tengok tv,texting , tengok tv,main webcam with afiz ismail and myra edi,then tgk tv ,tgk tv and main game
HOW BORED THAT KINDA LIFE? 
mlm ni pulak blek serikandi..
aku mcm ta prepare lak nk balik sane..
mcm2 mslh akn berlaku kat sane
especially
THE HATER'S AND BACKSTABBERS
pastu guess what?
disebabkan boring sangad.
aku g bukak almari baju my mom and i and try pkai satu per satu and berposing depan cermin
HAHAHA
sumpah ta de keje :D

bye bye canadians :D

the actuall story is my bie da pindah ke canada.and only visit us sebulan sekali
damn im gonna miss him..
dahla today im balik to serikandi.
only mlm aje la..
bukan petang mcm budak2 laen
nk jadi lorats kejapp.
". bby , bie na grak da . jge driw lelok . krim clm at mama .oke.namao noty2 , janan curang2 aw . ingat aw yg  bie sygs an bby gle2 , bie cnte an bby . ily ily ily....ilysdm . muahx200.at pp bby . tc aw.tgu bie alek aw sygs,bye bye "
last mecej dia anta kat aku..farewell canadians :D

Sunday, 10 July 2011

Pencarian Remaja Online Popular

eric boring hari ni..soo eric join la PENCARIAN REMAJA ONLINE POPULAR..
for qualified eric kne bg pucx eric pastu kne ade 50 like kat picx eric bru dpt jadi antare top 50.
soo eric pon bertungkus lumus mencari vote tok eric enn..
last2 what happen is
eric menangg ! eric org ke 3 yg layak masuk kat anatre carta top 50 !
cool ta ? HAHAHA
eric ponn stop kejapp.esok smbung lago tok dptkn until top 5 lak pas ni

Saturday, 9 July 2011

a miracle night

start dari facebook ni aku and bie aku gadooo..pastu aku mara dia sbb kate aku ngan dia nk break da kat fb dia aku mcm WTF DUDE.AKU AND KO OKEY JEA..
then aku pon kate kat dia yg aku tau ape dia tulis kat facebook dia kat pompuan laen.
AND IM NOT STUPID.
then aku off phone..dia mcj2 aku.
dia kate xnk break ngan aku..
aku bia jea..
bia bia bia
pastu dia kate dia nak datang rumah aku..aku mcm (...)
tipu je tu...pastu aku tgk spongebob..dia call.dia kate kat masjid kota damansara..and i was like
WTF ! DIA REALLY COME !
DIA DTG NGAN NANA ,AKIRA AND KECIK !
then aku bwk dorg kat rumah aku..
its was the first time dhea jejak kaki kat rumah aku..1ST TIME !
and aku mcm (....)
then settle2..last2 ta ley settle kat rumah sbb kitorg gado tengking..
pastu ubah spot kat swimming pool.
last2 ouke.
then lepak2.
smpai pukul 2.30 pg kod bru dia balik..
and then dia anta mcj mcm ni 
". bby , bie da bukti anyg bie sygs n cnte an bby . bby ble lak ? "
haishh..sumpah
cinta ini "membunuhku"